Ücretsiz Deneyin

Neden EticaretYap ?

İnternetten satış yapılmak istenildiğinde en önemli faktör e-ticaret yazılımıdır. Eticaret yazılımınız teknik anlamda hatasız ve arama motorları için optimizasyonu yapılmış olması büyük önem taşımaktadır. 

Ayrıca E-ticaret sitenizi kolay yönetebilmeniz, yazılım veya teknik bilgiye ihtiyaç duymadan değişiklikler yapabilmeniz için yönetim paneliniz çok basit ve kullanıcı dostu olmalıdır. EticaretYap E-ticaret Paketleri ile sahip olacağınız yazılım tüm bu faktörleri içinde barındırmaktadır. 

Teknik anlamda her şey kusursuz olsa dahi hizmet sağlayıcınız ile iletişiminiz de işlerinizin yolunda gitmesi için çok önemlidir, 

EticaretYap firması olarak müşterilerimize butik hizmet vererek her müşterimiz kendisine özel bir destek uzmanımız ile iletişimde kalmakla beraber her aradığında aynı destek uzmanı ile görüşmektedir.

Özelliklerimiz
Neden EticaretYap ?

Sizi Arayalım

[Widget-Form-2]

Hizmetlerimiz

B2C & B2B E-ticaret Yazılımı

B2C veya B2B eticaret iş modelini kullanarak online satışa geçmek isteyenler için hazırladığımız kusursuz alt yapı hizmetidir.

C2C E-ticaret Yazılımı

C2C pazaryeri iş modelini kullanarak online bir alışveriş merkezi isteyenler için hazırladığımız eksiksiz alt yapı hizmetidir.

SEO Optimizasyonu

E-ticaret yazılımlarımız uzman SEO ekibimiz tarafından incelenerek arama motoru optimizasyonları yapılarak teslim edilmektedir.

Özel Tasarım Hizmeti

Markanızı internette en iyi şekilde gösterebilmeniz adına E-ticaret siteniz UI/UX uzmanlarımızın da danışmanlığı neticesinde kurumsal kimliğinize uygun şekilde tasarlanmaktadır.

Dijital Pazarlama

Firmanızın rakip analizleri, ürün analizleri, hedef kitle planlaması yapıldıktan sonra reklam planlamanız yapılarak en uygun platformda en doğru şekilde reklamlarınız yönetilmektedir.

E-fatura Hizmeti

E-ticaret yazılımının olmazsa olmazı E-fatura hizmetini firmamızdan alarak web siteniz e-fatura sisteminize entegre edilmekte ve faturalarınız otomatik olarak oluşturulabilmektedir.

Ön İzleme!

EticaretYap E-ticaret yazılımı %100 mobil uyumlu yönetim paneline sahip olmakla beraber bilgisayarınızda yaptığınız tüm işlemleri kolaylıkla mobilden gerçekleştirebilir, mobil cihazınıza sipariş bildirimlerinizi alabilirsiniz, Bunun sitenizi yanında kullanıcı arayüzü UI/UX uzmanlarımız tarafından titizlikle tasarlanmış olup müşterileriniz hiç zorlanmadan hem bilgisayardan hem mobil cihazlardan bir kaç tıklama ile siparişerini tamamlayabilecektir.

  • Tasarım (UI/UX)
  • Yönetim Paneli
  • SEO Özellikleri
EticaretYap Blog

Ödeme Yöntemlerinden Hangileri En Fazla Tercih Ediliyor? 05-01-2022

Ödeme Yöntemlerinden Hangileri En Fazla Tercih Ediliyor?

E-ticaret ödeme sistemleri sanal alışverişte kullanıcı deneyimine en uygun ve güvenilir şekilde hazırlanması gereken çeşitli yöntemlerdir. Her şeyden önce eticaret

Düşük Bütçe İle E-ticaret Yapmak İsteyenlere Öneriler 27-04-2021

Düşük Bütçe İle E-ticaret Yapmak İsteyenlere Öneriler

Kendi işini kurmak isteyenler için günümüz dünyasında adım atabilecekleri pek çok sektör bulunmaktadır ve internetten satış yapma imkanı ile bu iş fikirl

E-Ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler Nelerdir| 2022 04-04-2021

E-Ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler Nelerdir| 2022

E-ticaret sitesi kurmak, işlerini büyütmek ve belli bir konuma bağlı kalmadan tüketiciye ulaşmak isteyen firmaların yapması gereken ilk iştir.​ Hızla gelişen teknolojiyle bir

​Mobil Eticaret Nedir, Mobil Uyumlu Sitenin Önemi 24-03-2021

​Mobil Eticaret Nedir, Mobil Uyumlu Sitenin Önemi

Mobil eticaret, bir e-ticaret sitesinin akıllı telefon, tablet gibi tüm mobil cihazlara göre uyumlu hale gelerek çalışmasını sağlayan yazılımdır. İster akıllı telefon ist

Eticarette Doğru Sanılan Yanlışlar Nelerdir? (2022) 22-02-2021

Eticarette Doğru Sanılan Yanlışlar Nelerdir? (2022)

Kullanıcıların bir kısmı eticarette doğru sanılan yanlışlar konusunda bilgi sahibi olmadıklarından eticaret platformlarından alışveriş yapmaktan çekinirler.​ Sektörün

E-ticarette Müşteri Memnuniyeti Artırma Yolları Nelerdir? 07-02-2021

E-ticarette Müşteri Memnuniyeti Artırma Yolları Nelerdir?

E-ticarette müşteri memnuniyeti artırmak ve uzun vadede satış hedeflerinizi gerçekleştirmek için bilmeniz gereken püf noktalar bulunmaktadır. E-ticaret siteleri iç

Sıkça Sorulan Sorular

E-ticarete yeni başlayacak olan kişilerin en çok merak ettiği konulardan biri “nasıl e-ticaret yaparım?” sorusudur. İlk olarak internetten satmak istediğiniz ürüne karar vermelisiniz ve ürünle ilgili detaylı bir araştırma yapmalısınız. Ardından ürünleri satabilmek için güçlü bir alt yapıya sahip sanal mağaza açmalısınız. EticaretYap’ın uzman yazılım ekibinin ürettiği en iyi hazır e-ticaret paketleri ile eticarete ilk adımınızı güvenle atabilirsiniz. Hazır e-ticaret paketlerinde bulunan seçeneklerden kendinize uygun olanı seçerek internetten satış yapmaya hemen başlayabilirsiniz. Hızla gelişen dijital dünyaya ayak uydurabilmek için son olarak dijital pazarlama stratejilerini uygulamalısınız. Böylece daha fazla müşteriye ulaşabilir, satışlarınızı artırabilirsiniz.

Eticaret sitesi kurmak için önceki senelerde şirket sahibi olunması gerekiyordu. 2021 yılının başında yapılan bir yenilik ile evde üretim yapan ve iş yeri bulunmayan kişilerin internetten satış yapmak için şirket kurması zorunluluğu ortadan kalktı. Bunun yanı sıra sanayi tipi üretim ile ürettikleri ürünleri internetten satmak isteyen kişilerin ihtiyacı olan bazı evraklar bulunmaktadır. Bu evraklar ile şirket sahibi olduktan sonra kaliteli bir yazılım firması ile anlaşarak sanal mağazanıza kolayca sahip olabilirsiniz.

EticaretYap’ ın ürettiği ve e-ticaret paketlerinin içinde bulunan tasarımların tümü responsive yapıdadır. Yani mobil veya masaüstü tüm cihazlara uygun olarak geliştirmeler yapılmaktadır. Sahip olduğunuz e-ticaret paketinde bulunan %100 mobil uyumlu e-ticaret sitenize ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Trendyol, HepsiBurada, GittiGidiyor gibi sanal pazaryerleri, internetten satış yapmak ve daha fazla müşteriye ulaşmak isteyen kişilerin tercih ettiği web siteleridir. Firmamızın sunduğu pazaryeri entegrasyonları sayesinde sahip olduğunuz eticaret sitenizi istediğiniz pazaryerine entegre edebilirsiniz. Böylece tek bir panel üzerinden ürün stoklarınızı kontrol edebilir ve siparişlerinizi yönetebilirsiniz.

Sanal mağazanız için hayal ettiğiniz tüm tasarımları EticaretYap e-ticaret paketleri içinde ücretsiz olarak siz değerli müşterilerimize sunmaktadır. N11 gibi site yapmak veya gittigidiyor gibi site yapmak isteyen müşterilerimiz için de istedikleri tasarımlar özel olarak üretilmektedir. Genç ve dinamik yazılım ekibimiz ile görüşerek onların yenilikçi fikirlerinden de yararlanabilirsiniz.

30 Gün Ücretsiz Deneyin!

EticaretYap E-ticaret yazılımını denemek veya bilgi almak için hemen bize ulaşın. E-ticaret dünyasına doğru tercih ile başlayın!

Hemen Deneyin

En Kaliteli E-ticaret Altyapısı EticaretYap'ta

Eticaret altyapısı, internetten satış yapmak isteyen kişilerin sanal mağazalarını oluşturuken ihtiyaç duydukları bir yazılım sistemidir. Kaliteli bir eticaret altyapısına sahip olduğunuzda sitenize gelen müşterilerinize çok daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilirsiniz. Eticaret altyapılarını ülkemizde ve dünyada eticaret yazılım firmaları insanlara sağlamaktadır. Bir sitenin yüklenme hızı, güvenlik sertifikaları, seo uyumlu olması ve sunucu hizmetleri gibi detaylar tamamen altyapı sağlayıcılar ile ilgilidir.

Doğru Bir Eticaret Altyapısı Nasıl Seçilir?

Kaliteli bir internetten satış sitesine sahip olmak istiyorsanız altyapı sağlayıcınızı seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar bulunmaktadır. Bunlar;

1)Kolay Kullanıma Sahip Yönetim Paneli

Ürünlerinizi siteye yüklemeniz için size sunulan yönetici panelinin kolay kullanıma sahip olması gerekmektedir. Karışık panele sahip sistemler işinizi yavaşlatacağı gibi sisteme girdiğinizde kafanızın da karışmasına sebep olabilmektedir. Bu sebeple yönetici panelinin yalın ve sade olması avantajlıdır. 

2)Güvenlik Sertifikalarının Olması

İnternetten alışveriş yapan kişiler için en önemli konulardan biri güvenliktir. İnsanlar banka kartı numaralarını güvenmedikleri sitelere elbette vermeyeceklerdir. Bu sebeple altyapı sağlayıcısının güvenlik sertifikalarına sahip olması ve müşteri bilgilerini koruyabilmesi gerekmektedir. Ayrıca kötü amaçlı yazılımlara karşı da sistemin güvenlik duvarı sağlam olmalıdır. 

3)Gelişmelere Açık ve Dayanıklı Bir Sistem Olması

Sitede yapılmak istenen değişikliklere ve geliştirmelere sistemin uygun olması ve yapılan geliştirmelerde sistemin çökmemesi önemli konulardan biridir. Özellikle sitelerin yüksek trafik alma ihtimali düşünülerek sağlam bir altyapıya sahip olması gerekir. 

4)Fiyat Performans Değerlendirmesi

Doğru bir e ticaret altyapısı seçerken bütçe de önemli konulardandır. Bunun yanında en pahalı olan e-ticaret paketini seçmek site en kaliteli hizmeti sunacak diye bir durum söz konusu değildir. En ucuz e-ticaret paketini seçerek bir sanal mağaza açmak da siteniz için devamlı ek ücretlendirmeler ile geliştirme ihtiyacınızı doğurabilir. Bu sebeple pahalı veya ucuz gibi bir değerlendirme yapmadan, daha çok sizin isteklerinizi hangi firma karşılıyor, buna bakmalısınız. 

5)Seo Uyumlu Altyapılar

Seo uyumlu web siteleri arama motorlarında üst sıralara çıkarken çok daha başarılı olmakta ve hızla yükselmektedir. E ticaret siteleri de ürünlerini daha fazla kişiye pazarlamak için arama motorlarında en üst sıralarda olmak istemektedir. Altyapınızı seçerken seo uyumlu olmasına dikkat ederseniz çok daha başarılı olabilirsiniz.  

6)Telefon Destek Ekibinin Olması

İnternetten satış sitesine sahip olan kişiler dönem dönem çeşitli problemlerle karşılaşabilmektedir. Gerek web sitenin çökmesi gerek çalışmayan bir buton olması, sitenin satışlarını doğrudan etkileyeceği için bu gibi problemler kısa sürelerde çözüme kavuşturulmalıdır. Bu yüzden 7/24 acil durum desteği sağlanması için e-mail, mesaj veya cep telefonu ile yazılım geliştiricilere ulaşılabilmelidir. 

Eticaretyap Türkiye'nin en iyi e-ticaret yazılım özellikleri ile kullanıcılarına yukarıda bahsettiğimiz tüm özellikleri sunmaktadır. Siz de kaliteli bir internetten satış sitesine sahip olmak istiyorsanız özelliklerimizi inceleyebilirsiniz. 

E-Ticaret Nedir?

Eticaret, teknolojik gelişmelerin hız kazanması ve ticaretin dijital ortama taşınmasıyla ortaya çıkan fiziksel ticaretin sanal ortamdaki yansımasıdır. Dünya üzerinde küreselleşmenin hız kazanmasıyla birlikte teknolojik gelişmeler zamana ve mekana bağlı tüm sınırları ortadan kaldırmıştır. İnsanlar kaynağın ve ticaretin farklı boyutlara ulaştığını kabullenerek dijital dünyanın içerisinde var olmayı istemektedirler. Dolayısıyla internetin yoğun kullanımı, mobil cihazların hayatımızın ve vaktimizin önemli bir parçası olması, ticaretin yeni boyutu olan e-ticaret alanına bizleri her geçen gün daha da teşvik etmektedir. E ticaret kavramı kısa bir tanımla, ürün ve hizmetlerin satıcılar ve alıcıların bulunduğu online pazarlarda alıcılarına kavuşmasıdır.

Sanal mağaza açma yoluyla yapılan satış, hem firmalar hem de tüketiciler için büyük faydalar sağlamaktadır. Firmalar geniş hedef kitlelere erişebilmek ve satış hedeflerini gerçekleştirmek için girdikleri bu rekabet ortamında hayatta kalabilmek için yoğun çaba harcamalıdır. E-ticaret ortamında sistemlerini en güncel teknolojilerle hazırlayarak altyapı çalışmalarına önem veren firmalar müşterilerini memnun ederek uzun vadede planladıkları tüm hedefleri gerçekleştirebilirler.

E-ticaret kavramıyla, fiziksel mağazanın maliyetleri minimuma inmiş, zaman ve mekan gibi sınırlamalar ortadan kalkmıştır. Etkileşimler ve reklam çalışmaları yoluyla tüketiciler pazarda binlerce mağazanın yüzlerce ürününe tek tıkla ulaşabilmektedirler.

E-Ticaret satış alanına ve taraflarına göre iş modellerine ayrılan bir yapıdır

"Nasıl E-Ticaret Yaparım?" Diyenler İçin Hazır E Ticaret Paketleri

Siz de internetten satış yapmak istiyorsanız ve bunu nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız e-ticaret paketleri ile ilgili bilgi edinmelisiniz. Akıllı eticaret paketleri, hazır e-ticaret paketleri gibi pek çok terim ile kullanıcılara sunulan yazılımlar, internetten ürün satışı yapmak isteyenlere sanal mağaza sağlamaktadır. Hazırlanan bu paketler bir sanal mağazada olması gerekenleri sizlere sunmaktadır. Farklı fiyatlarda ve farklı özelliklerde hazırlanan bu paketler; seo optimizasyonu, ssl sertifikası, kargo yönetimi, blog yönetimi, mobil satış sitesi gibi onlarca özelliği barındırmaktadır. Kişilerin bütçeleri ve sitelerinde olmasını istedikleri ile bağlantılı olarak seçilen bu paketler anahtar teslim eticaret sitesi olarak kullanıcılara sağlanmaktadır. 

Hazır olarak aldığınız paketler ile kurduğunuz sanal mağazanız size bir yönetici paneli ile teslim edilmekte ve işlemleriniz bu kısımdan yapılmaktadır. Yönetici panelinden ürünlerinizi siteye yükleyebilir, kategori oluşturabilir, banner veya slider yükleyebilir, ürün ve kargo takibinizi yapabilirsiniz. E ticaret sitenizin tamamını bu panelden yönetebilirsiniz. 

EticaretYap Güvenilir Mi?

Eticaretyap yazılımı her türlü penterasyon (sızma) testinden başarıyla geçmiş ve buna ek olarak Comodo 256 bit SSL güvenlik sertifikası kullanarak tarayıcı ile sunucu arasındaki iletişimi en güvenli hale getirmiştir. Kullandığımız Cisco Fortigate gibi en güvenilir güvenlik duvarları ile yazılım sistemlerimiz her türlü riske karşı savunma altına almıştır. 

B2C Yazılımı

B2C modeli e ticaret iş modelleri arasında en yoğun kullanılan modeldir. Bu iş modelinde birçok e ticaret sistemleri örnek verilebilir. B2C eticaret yazılımı ile online satış yapmak isteyen firmalar satıcılar ile müşteri arasında çok daha sağlıklı bir iletişim imkanı sunduğundan satış arttırma olasılığını da maksimum seviyelere çıkartabilecek bir yapıdır. İnternetten satış yapma fikri çoğu firmada hala endişe yaratabilir ancak online ortamda satış yapmak firmaları en verimli ve hızlı şekilde yükseltecek yoldur. Müşteriye sunulan hizmetin de elektronik ticaret ortamında ürünlerin satın alımdan sevkiyat sürecine kadarki tüm sürecin hatasız, hızlı ve tam zamanında teslimi gerçekleştirilebilmektedir. Bu iş modeli Türkiye’de büyük bir potansiyele sahiptir. Siz de eticareti doğru stratejiler geliştirerek kullandığınız takdirde büyük oyun kurucuların bulunduğu pazarda rakiplerin aralarından sıyrılarak ciddi cirolara ulaşabilirsiniz.

B2C E-Ticaret Fiyatları

B2C eticaret iş modelini kullanarak online satışa geçmek isteyenler için eticaret yap firmamızın güncel teknolojilerle hazırlanan B2C yazılımına uygun sektörün en iyi eticaret paketleri tercih edebilirsiniz. Başlangıç eticaret fiyatları 5.250'den başlamaktadır. 

 B2B ( Firmadan Firmaya) Yazılımı

B2B  iş modeli ise iki firma arasındaki ürün ve hizmet elektronik ticaretidir. Ülkemizin en sık kullandığı e-ticaret modelleri arasında yer alan bu yazılımla firmalara büyük avantajlar sağlanmaktadır. Modelin içeriğine bakacak olursak alıcı ve satıcı firma bir web sitesinde buluşarak karşılıklı etkileşimle uzlaşırlar. Ürün ve hizmetler satıcı firmanın eticaret sitesinde sunulur ve karşı firma sunulan fiyatlara karşı teklif verme hakkına sahiptir. B2B yazılımı kullanarak büyük başarılar sergilemiş şirketlere ise Alibaba, Smetc, SteelOrbis, Ormeci örnek verilebilir.

B2B E-Ticaret Fiyatları

B2B eticaret yazılımı kullanmak firmanızın satışlarını büyütmeniz için iyi bir fırsat olacaktır. En güncel teknolojiler kullanılarak hazırlanan akıllı e-ticaret paketleri için Eticaret Yap fiyatı 4500- 7500 arasında belirlenmiştir.

E-Ticaret Siteleri İçin Online Pazaryeri Nedir?

Eticaret yaparak satış hacmini genişletmek isteyenlerin en çok tercih ettiği C2C pazaryeri modeli firmalara büyük avantajlar sunmaktadır. Dünyada marketplace olarak bilinen pazaryerleri en basit tanımıyla üreticilerin ürün ve hizmetlerini alıcılarla buluşturmak için kiraladığı online mağazalardır. Bahsettiğimiz pazaryerlerinin asıl mantığı, tıpkı bir alışveriş merkezine gittiğinizde onlarca mağazanın yan yana bulunduğu gibi sanal ortamda da firmaların mağaza kiralamasıdır.

Sanal eticaret mağazalarında kıyafet, ayakkabı, kozmetik/kişisel bakım, market/gıda, kırtasiye, oyuncak gibi aklınıza gelebilecek her türlü ürün ve hizmete geniş bir skalada sahip olabilmektesiniz. Dünya üzerinde pazaryeri e-ticaret yazılımının popüler olmasındaki en önemli sebep müşterilere deneyim rahatlığı sunulmasıdır. Aradıkları her hizmete tek tıkla ulaşabilen, zaman ve mekan sınırlamasından kurtulan müşteriler deneyimledikleri bu dijital platformun tadını çıkartmaktadırlar. Günümüz firmalarının fiziksel mağazacılığın dezavantajlarından kurtularak internetten satış yapma fikrine alışmaları günde binlerce kişiye ulaşarak marka bilinirliklerini ve satışlarını arttırma düşüncesinde yatmaktadır.

C2C Yazılımı

C2C’nin açılımı İngilizce de Customer to Customer (Tüketiciden Tüketiciye) anlamına gelmektedir. Sanal avm olarak düşünebileceğiniz bu sistemde pazaryerinde mağaza kiralayan firmalar aylık bedel veya komisyon ödeyerek elektronik satış yapma imkanına sahip olurlar.

C2C yazılımı, faaliyetlerini ilk olarak müzayede siteleriyle göstermiştir. Bu tür siteler e-müzeyede ismi altında kullanıcıların teklif verdiği açık arttırma benzeri bir yöntemle satışın gerçekleştiği sitelerdir. Dünyanın en popüler C2C yazılımı ise e-Bay’dir ve eticarette C2C iş modelinin kullanılmasına öncülük etmiştir.

Türkiye’de ise Letgo, Sahibinden ve n11’i bu modele örnek verebiliriz. Bu tarz sitelerde genelde ikinci el ürünler satılmaktadır ancak sıfır ürünlerde bulabilmektesiniz. Faturasız ürün satımı gerçekleşen bu online satış platformlarında faturalı satış da yapabilmektedir. Bu tür ise stoksuz satış anlamına gelen “dropshipping” kapsamına girmektedir. Dropshipping’in gerçekleşmesi için bireyler bir firmayla anlaşma yaparak işletmenin ürünlerine C2C e-ticaret sistemi üzerinden müşteri bulur ve faturalama işlemi firma tarafından kişiye gönderilir. Bu faaliyette aracı görevi gören kişiler kendi komisyonlarını almaktadırlar.

C2C e ticaret pazaryeri iş modelleri müşteri taleplerine göre şekillenmektedir. Örneğin;

Niş Sektörde Var Olmak

Niş sektörde var olabilmek rakiplerin görece daha az olmasından dolayı firmalara avantaj sağlamaktadır. Ülkemizde yemeksepeti bu iş modelinin en iyi örneğidir. Hazır yemek sektöründe sunduğu sanal pazaryeri ortamı firmaya ciddi getiriler sağlamaktadır.

N11 Gibi Site Yapmak

E ticaret sektörü ile internetten satışa geçmek isteyen birçok yeni firmanın isteği “Sitem N11 gibi olsun”dur. Bu hedefle C2C yazılımı satın almak isteyen çok fazla firma bulunmaktadır.

Sahibinden Gibi Site Yapmak

Müşterilerin “Sahibinden Gibi Site Yapmak” olarak adlandırdığı ilan yazılımıdır. Bu tür sitelere bilgi ve strateji sahibi olmadan girmek zaman ve para kaybı olabilir. Özgün fikirlere sahip olmak, herkesle aynı mantık ve stratejiyle ilerlememek ve konu üzerinde detaylı araştırmalar yaparak emin adımlar atmanız önemlidir.